Baby Musik

 
Rigtig hjertelig velkommen til Babymusik på Næstved Musikskole.
 
I sæson 2016/2017 er der nu tre hold.
 
Tirsdag kl. 10.45-11.30
Tirsdag kl. 12.00-12.45
Torsdag kl. 12.00-12.45
(Dag og tid for sæson 2017/2018 kommer snart)
 
Er dit barn født i 2016 eller 2017, så bare mød op. De første fire gange er gratis!!
Se film fra tidligere hold HER
 
Kan du ikke den/de dage holdene kører, så kontakt musiklærer Maria Dynesen (tlf.: 40 88 90 90). Er der flere, der har ønske om en anden dag/tidspunkt, så ser vi om det kan lade sig gøre.
 
Har man lyst til at fortsætte efter de fire gratis gange, er der masser af muligheder for det. Det koster 169 kroner om måneden. (Se evt. priser m.v. under ”praktisk info”).
 
Vi har et rigtig dejligt lyst musiklokale, der er indrettet kun med henblik på undervisning af små børn. Vi har også et puslerum og derudover en skole, fuld af glade musikbørn og musikfamilier!
 
Hvad laver vi?
 
På Babymusikholdene ”leger” vi med musikkens grundelementer i forskellige sange, danse og lege. Desuden skal vi ride-ranke, vugge, have syns- og høreoplevelser og meget mere i en sjov, kærlig og hyggelig stemning. De fleste børn tager sig en god lang lur bagefter. Vi bruger instrumenter, bolde, faldskærm, vifte, dukker og meget mere! Vi skal naturligvis synge meget. Masser af de gode gamle kendte børnesange krydret med nye stemningsfulde og sjove sange. Vi tager samme sang mange gange. Gentagelser er godt for børnene, og vi voksne får lettere ved at huske sangene.
 
Sted
Skellet 29, lokale 102, som du nemmest finder ved at gå op af brandtrappen i gården.


Fakta om denne undervisning

Underviser(e): Maria Dynesen

Musik - Grundskole

Instrument/sang

Sammenspil/kor

Drama

Andre tilbud