Baby Musik

 
Rigtig hjertelig velkommen til Babymusik på Næstved Musikskole.
 
I sæson 2017/2018, som starter i uge 34, er der allerede nok til tre hold. Kommer der flere tilmeldinger, vil vi kigge på muligheden for at oprette flere hold.
 
Mandag kl. 12.00-12.45 og
Tirsdag kl. 10.45-11.30 og
Tirsdag kl. 12.00-12.45
 
Er dit barn født i 2017, så bare mød op. Vi vil dog gerne bede om en tilmelding hurtigst muligt, selvom holdet er gratis. Dette for at gøre det nemmere at få fat på jer ved aflysning el.lign.
Baby Musik er fra sæson 2017/2018 blevet gratis.
Se film fra tidligere hold HER
 
Kan du ikke den dag holdet kører, så kontakt musiklærer Maria Dynesen på tlf.: 40889090. Er der flere, der har ønske om en anden dag/tidspunkt, så ser vi om det kan lade sig gøre.
 
Vi har et rigtig dejligt lyst musiklokale, der er indrettet kun med henblik på undervisning af små børn. Vi har også et puslerum og derudover en skole, fuld af glade musikbørn og musikfamilier!
 
Hvad laver vi?
 
På Babymusikholdene ”leger” vi med musikkens grundelementer i forskellige sange, danse og lege. Desuden skal vi ride-ranke, vugge, have syns- og høreoplevelser og meget mere i en sjov, kærlig og hyggelig stemning. De fleste børn tager sig en god lang lur bagefter. Vi bruger instrumenter, bolde, faldskærm, vifte, dukker og meget mere! Vi skal naturligvis synge meget. Masser af de gode gamle kendte børnesange krydret med nye stemningsfulde og sjove sange. Vi tager samme sang mange gange. Gentagelser er godt for børnene, og vi voksne får lettere ved at huske sangene.
 
Sted
Skellet 29, lokale 102, som du nemmest finder ved at gå op af brandtrappen i gården.


Fakta om denne undervisning

Underviser(e): Maria Dynesen

Musik - Grundskole

Instrument/sang

Sammenspil/kor

Drama

Andre tilbud